Alternative Venture finansiering: Føderale tilskud og lån

Mens de fleste virksomheder søger risikovillig kapital i første omgang tænker på angel-investorer og venture kapitalister, er en stor alternativ finansieringskilde føderale tilskud og lån. De to største statstilskuddet programmer køres af Small Business Administration (SBA) og af Small Business Investment Companies (SBIC’er).

En SBA lån, uanset om det er en direkte lån fra SBA, eller som er mere almindeligt, et banklån garanteret af SBA, er hovedsagelig et banklån. Fordelen ved det versus en traditionelle banklån er hastigheden. SBA satser er typisk langt mindre end traditionelle forretning udlånsrenten.

I de fleste tilfælde, i et garanteret SBA bank lån, garantier SBA 90 procent af lånet vil blive tilbagebetalt til banken. Som sådan er banker på meget mindre risiko end i de fleste andre lån, og er lidt mere fleksibel med hensyn til hvem de tilbyde disse lån. SBA kræver dog normalt, grundlæggerne af virksomheden personligt garantere lån, hvilket gør dem risikabelt bør venture sammenbrud.

Alternativt, Small Business Investment Companies (SBIC’er) er privat organiseret selskaber, der er licenseret og reguleret af SBA. Små og nye virksomheder, der er berettigede til støtte fra programmet SBIC kan modtage egenkapital og/eller langfristede lån fra disse virksomheder. Primært, disse selskaber levere deres egen kapital, som suppleres af føderale midler, til virksomhederne, de finansierer.

Interessant, amerikanske skatteydere fordele fra programmet SBIC som skatteindtægter fra vellykket SBIC investeringer har mere end dækkede omkostningerne ved programmet. Programmet har ligeledes skabt hundredvis af tusindvis af arbejdspladser.

I Resumé, SBA og SBIC finansiering er levedygtige alternativer til finansiering fra angel-investorer og venture kapitalister og bør overvejes i kapitalrejsning proces. På samme måde til angel og VC behøver finansiering, virksomheder, der søger SBA og SBIC finansiering et stærkt ledelsesteam og værdi proposition, og en yderst professionel og overbevisende forretningsplan for at tilvejebringe den kapital, de har brug for.

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.