Hemmeligheden til mere vindende handler er så simpelt som at undgå denne fælles fejl

Hvis du er et normalt menneske, dit behov for at føle dig godt tilpas nok får dig til at sælge din vindere for tidligt – og–dit behov for at undgå følelser af beklagelse, får dig til at hænge til din tabere for længe.
På et eller andet tidspunkt er vi alle skyldige i at lade vores følelser dikterer vores investeringsbeslutninger. Men den eneste måde at få succes på markedet, er at holde grådighed, frygt, stolthed og håber væk fra dine handler.
De mest succesrige investorer ved præcis hvornår de kommer til at sælge en bestand, det øjeblik, de køber den. De bruger ofte “trailing stop”, som flytter sammen med slutkurs af bestanden. Det er en rent mekanisk beslutning de gøre som upartisk observatør – og aldrig baseret på følelser eller instinkter.
Hvor mange gange har “frygten for at miste” fik dig til at sælge en bestand at brokeout den næste dag? Har du nogensinde “forelsket i” med en bestand – “håber” det ville breakout efter en indledende 10% pullback, kun at ender med at miste din skjorte? Har “grådighed” holdt du på et lager, hvor du ønskede 50%, ikke 20%–kun at have bunden falder ud i en uge, lade din fortjeneste, opløses i en tab? Har du nogensinde holdt en taber fordi du ønskede at bevise din indledende “instinkter” var ret efter alle?
Ved at forud bestemme det maksimale beløb, du er villig til at tabe en bestand eller fond, kan du virkelig komme til skade. Lige så vigtig, denne enkle, bevist strategi holder dig en rentabel investering så du ikke sælge for tidligt og glip af overskud.
I et hypotetisk eksempel, lad os sige, du begynder med $25.000 i en række bestande og midler. Det første år var god og du har lavet 25%. Nu er din portefølje værd $31,250. Du gøre det samme det følgende år og nu din portefølje er værd $39,062. Så det tredje år du mister 50%.
Det ville sætte værdien af din portefølje tilbage til $19,531 – hvilket er mindre end du startede med. Bare et år tab kan udslette to år af store gevinster.
Nu lad os sige du havde brugt “trailing stop” strategien i løbet af disse år…
Du havde den samme $39,062 i begyndelsen af det tredje år – men – du brugte en 15% “trailing stop”. Så snart værdien af din portefølje faldet 15% til $33,203, vil du automatisk blevet stoppet ud, og ville have låst i et overskud på $8,203. Jeg er sikker på du er enig, det er noget af en forskel!
Gør dette med blot et par af din bestande eller midler, og du kan se, hvordan du nemt kan lomme tusindvis af ekstra kroner – og samtidig minimere dit tab.
“Trailing stop” strategien er en tid-bevist værktøj for helt at eliminere alle følelser fra dikterer din investering beslutninger. Det eneste problem er, at det kræver en masse af din tid og en masse arbejde løbende. Hvis du har 25 forskellige bestande, skal du muligvis foretage 25 nye beregninger hver eneste dag.
Den gode nyhed er, at nu er der et nyt program, der automatisk gør alle de kedelige beregninger for dig. Det kan forhindre dig i at tage store hits, der kan såre dig – mens samtidig lade din vindere ride. Plus, kan du nu udrette alt dette på cirka 10 minutter om dagen.
Programmet “STOP-Master Porteføljemanager” er en stor tidsbesparelse. Det overvåger op til 50 positioner i din portefølje. Det grabber automatisk aktuelle aktiekurser fra internettet… genberegnes nye trailing stop sælge priser efter behov… og helt opdaterer din hele porteføljen. Når en af dine holdninger rammer din forudbestemt sælge pris, er du straks signaleres med en Pop-Up alarm. Derefter, blot bede din mægler til at sælge. Ingen følelser. Ingen unødige tab. Større gevinster.
© 2004 Empire direkte, Inc. Alle rettigheder forbeholdes

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, i din Ezine, på din hjemmeside eller i din e-bog eller et nyhedsbrev, så længe forfatteren ressource Box er inkluderet i artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *