Hvorfor du skal deltage i en Mastermind gruppe

For det sidste år jeg har været medlem af et $14.000 om året internettet Mastermind gruppe, opsætning af Yanik Silver, der har en af mest respekterede online iværksættere i verden af marketing.

Du kan eller kan ikke være bekendt med begrebet mastermind – uanset hvad være venligst opmærksom på hvad jeg skal fortælle dig. Dette er meget vigtigt, og hvis du tager til efterretning, dette tip vil være værd at din hele årsabonnement for mange år-det er et løfte. Åh, og ikke bekymre sig om penge, du ikke vil have til at punge ud med 14 grand.

Lad mig først forklare, hvad en mastermind er.

En mastermind gruppe består almindeligvis af et sted mellem 4 og 18 medlemmer, der har det samme mål om at udvide deres forretning. Personligt mener jeg mellem seks og tolv medlemmer er sweet spot. Du absolut ønsker ikke noget mere end 18, og som presser sandsynligvis det.

På hvert møde (vi mødes tre gange om året), hvert medlem forventes at dele deres bedste strategier, teknikker, og være villige og ivrig efter at hjælpe alle andre tage deres virksomhed til et meget højere niveau. Når hvert medlem bidrager på måde, er at resultaterne fantastiske. I Yaniks gruppe, er bogstaveligt talt millioner af dollars blevet skabt blot ved at følge dette koncept om at være villig til at dele. Når alle er villige til at give, får de tilbage ti fold.

Dynamikken i gruppen er naturligvis vigtig. Der skal være en slags synergi mellem medlemmer, således at alle respekterer hinanden. Med andre ord, jeg tror ikke, du skal have en blanding af nybegyndere og erfarne sælgere i én gruppe – at ville være frustrerende for alle, ligesom en klasse af studerende hvor nogle føler sig holdt tilbage, mens andre er ude af deres dybde.

Jeg kan trygt fortælle dig, at begrebet mastermind har lavet en større indvirkning på min virksomhed sammenlignet med noget andet jeg har gjort i de seneste år. Hvorfor? Der er en række årsager. Først, du omgiver dig med et team af erfarne konsulenter, der analyserer din virksomhed, tage det fra hinanden, og derefter genopbygge det for at være langt stærkere. De ser ting du ville aldrig har samlet op på i en million år, som når gennemført hjælp du tage det til et andet niveau. Den slags uafhængig analyse er ekstremt vigtigt, fordi vi alle får også tæt på vores virksomheder; vi alle går ud fra, vi kender den bedste måde at gøre noget, når der er ofte en langt bedre måde, der stirrer os i ansigtet hele tiden – vi kan bare ikke se det.

For det andet, der er ansvarlighed. På hvert møde, er du forventes at dele dine fremskridt med gruppen. Du kan strejfe frit uden at ansvarlighed, og ting få gjort når de får gjort. Vel vidende, at du er ansvarlige over for gruppen for hvad du har udrettet siden sidste møde er en stærk motiverende faktor, og det giver de frister, som mange af os har brug for.

For det tredje er der joint venture mulighederne. Som du får at vide de andre medlemmer, vil du se naturlige måder at arbejde sammen, og de partnerskaber, der er smedet kan være særdeles nyttig. I vores gruppe, har jeg gået sammen med en række medlemmer på projekter, hvor vi har kombineret vores styrker til at producere og markedsføre alle former for produkter og tjenester, både på og udenfor eBay marketplace.

Endelig er der positiv forstærkning. Det er ingen hemmelighed, at når du omgiver dig med succesfulde mennesker, du bliver mere succesfuld. Det giver mening, og det virkelig virker på den måde.

Af den måde, der er mange andre fordele, som jeg ikke har talt om og at plads simpelthen tillader ikke, men jeg håber ved nu du forstår magt mastermind koncept.

Så lad os få praktiske. Hvordan kan du drage fordel af denne information? For det første, jeg foreslår du læser bogen, “Mødes og Grow Rich” af Joe Vitale. Han går i dybden om hvordan mastermind møder skal køres. Derefter forskning din nærmeste uafhængige Business Advisor kapitel på dankennedy.com-få dig til deres møder, og begynde at deltage. Jeg anbefaler Dan Kennedy grupper, fordi de er godt struktureret og køre. Som et alternativ er der andre grupper som Chamber of Commerce, morgenmad klubber og så videre. Disse er ikke sande mastermind grupper, men de har stadig værdi.

Jeg også opfordre dig til at opsætte din egen lokale gruppe. Vi har gjort det her i Salt Lake City, og det fungerer meget godt. Vi har seks medlemmer, og vi mødes hver anden uge i et mødelokale på vores lokale bibliotek. Hvordan har vi alle mødes i første omgang? Jeg mødte to af medlemmerne på en national marketing seminar, og så vi hvert foreslået en anden, som vi vidste. Det er en stor gruppe, og jeg ved, jeg kan tale for alle siger, at det er en yderst værdifuld del af vores forretning nu. Der er ingen gebyrer involveret, vi arbejder på grundlag af frit deler hinandens erfaringer, og som fungerer godt. Ingen har benyttet sig af det, men hvis de gjorde de ville blive advaret og derefter ud i et splitsekund, hvis de fortsatte med at tage uden at give tilbage.

Lad mig opsummere fortælle dig at jeg overbevist om, at hvis jeg havde opdaget begrebet mastermind år siden, jeg ville nok have været pensioneret af nu i min midten af 30 ‘s – det er, hvordan magtfulde det er. Må ikke spilde en anden øjeblik, gøre, hvad du kan for at blive involveret i en gruppe hurtigst muligt, eller oprette din egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.