Pressemeddelelse: Hvorfor SEO eksperter bør ikke bruge pressemeddelelser

Rygte har det, pressemeddelelser er den næste store ting i SEO-branchen, og mange virksomheder bruger top dollars forsøger at skrive den næste store pressemeddelelse annoncerer den næste store ballon bryde teknologi. Men er det virkelig den næste store ting?

Pr. definition er en pressemeddelelse en form for nyhed udgivet af firmaet som nyheden blev rapporteret. Som sådan, du bliver nødt til at konkurrere med alle andre pressemeddelelser og håber, at dine vil blive afhentet.

Hvorfor vil din pressemeddelelse blive smidt i papirkurven?

1) medmindre du er ved at skrive en pressemeddelelse om Microsoft, Adobe, Sony eller et af de andre mega-selskaber, eller i det mindste om et selskab, der er relativt velkendt, glemme alt om det. Journalister og nyheder redaktører modtager tusindvis af pressemeddelelser om dagen og der er ingen måde, at de vil spilde mere end et hurtigt blik. Så hvorfor skal du betale et firma syv til otte hundrede dollars for dem at sende din pressemeddelelse til tusindvis af redaktører og journalister, når de går til junk det. alligevel?

2) medmindre du annoncerer en virkelig revolutionerende produkt eller teknologi (som jeg formoder, du er ikke da du kun er interesseret i at bruge den professionelt betalt og skriftlig pressemeddelelse til at øge din søgemaskine placeringer), uanset hvad du gør eller annoncere som nogle nye gratis tilbud eller nye portal tilbyder noget unikt, dine chancer for at blive afhentet er meget slank. Ja, PR-virksomheder vil fortælle dem, at de har stor erfaring i at skrive pressemeddelelser, der vil gøre jeres skiller sig ud og få samlet, men dette er ikke korrekt. Den eneste måde dit PR gonna få afhentet er, hvis det virkelig er noget ud af sædvanlige eller noget, som ingen har nogensinde troet off.

3) medmindre du planlægger at bruge millioner af dollars og så bare af ren og skær bind dit websted vil blive videreført i søgemaskinerne, dette er ikke en god løsning. Hvorfor? Hvis du sender et stort antal pressemeddelelser vil så disse blive placeret på de forskellige PR virksomheder websites vigtigste side. Da de fleste af disse hjemmesider har en meget høj sideplacering, får dit websted et løft. Spørgsmålet er, om denne opreklamere er værd den store mængde af penge, du vil sætte ind PR virksomheder lommen. Nej er det ikke. Bruge pengene til at købe (selvom jeg ikke anbefale dette) links fra højt rangerede websteder og du vil betale mindre og modtage mere gavn.

4) enhver pressemeddelelse, vil selvom det er blevet accepteret, forblive på de forskellige sider for blot kort tid, at tid og kræfter og endnu mere så beløbet du betalt frugtesløse.

Konklusion:

En pressemeddelelse er nyttig, hvis du ønsker at kontakte pressen og måske få nogle gratis reklame, men det er til nogen nytte, hvis du ønsker at bruge det som et værktøj for at fremme dit websted i søgemaskinerne.